• Autoasi Koivikko tarjoaa huippulaatuista tuulilasien korjaus- ja vaihtopalvelua parhaaseen hintaan. Käytämme ainoastaan parhaita tunnettuja merkkituotteita ja annamme työllemme kirjallisen takuun.
    Laatu ei kuitenkaan tarkoita korkeaa hinnoittelua, vaan tarjoamme useasti edullisimman hinnan alueella. Edullisesta hinnasta huolimatta työmme on huippulaatuista ja olemmekin saavuttaneet erittäin hyvän maineen palveluistamme, siitä todisteena esimerkiksi pitkä yhteistyö vakuutusyhtiöiden sekä merkkiliikeketjujen kanssa.
    Lasien liimaamiseen käytämme ainoastaan alan parhaita aineita, jotka ovat usein samoja kuin autovalmistajien itse käyttämät. Laadukkaat liimatuotteet mahdollistavat myös todella nopean asennuksen ja yleensä autosi viipyykin lasinvaihdossa ainoastaan kolme tuntia.
    Asentajamme ovat työskennelleet alalla vuosia ja omaavat todella vankan ammattitaidon sekä parhaat mahdolliset työkalut alaltaan, joten voit luottaa, että autosi on hyvissä käsissä.
     
    Ps. Tiesitkö että tuulilaseja voidaan myös korjata vaihtamisen sijaan? Tämä ei ainoastaan säästä aikaasi, vaan myös maksaa vain noin neljäsosan lasinvaihdon hinnasta.